Beşiktaş Sakatlar / Eannoamut2fy M : Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi.

Beşiktaşta sakatlık kabusu devam ediyor pjanic, oğuzhan, atiba. Beşiktaş'ta üst üste yaşanan sakatlıklar soru işaretlerini beraberinde getirdi. Süper lig'de 20 takımın sakat cezalı ve sarı kart sınırında tüm . Beşiktaş'ta cuma günü karşılaşacağı altay maçı öncesinde sakatlık . A takım seviyesinde 25 oyuncusu bulunan beşiktaş, 2'nci haftadan.

Oldukça eksik bir kadroyla antalyaspor deplasmanına giden beşiktaş'ta sakatlık krizi sürüyor. Oycctrwamewqom
Oycctrwamewqom from foto.haberler.com
Süper lig'de 20 takımın sakat cezalı ve sarı kart sınırında tüm . Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u . Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi. Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, . Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi. A takım seviyesinde 25 oyuncusu bulunan beşiktaş, 2'nci haftadan. Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar .

Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi.

Süper lig'de 20 takımın sakat cezalı ve sarı kart sınırında tüm . A takım seviyesinde 25 oyuncusu bulunan beşiktaş, 2'nci haftadan. Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar . Beşiktaş'ta üst üste yaşanan sakatlıklar soru işaretlerini beraberinde getirdi. Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u . Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi. Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Süper lig'in sakat ve cezalı oyuncu listelerini bulabileceğiniz bu. Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Beşiktaşta sakatlık kabusu devam ediyor pjanic, oğuzhan, atiba. Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, . Oldukça eksik bir kadroyla antalyaspor deplasmanına giden beşiktaş'ta sakatlık krizi sürüyor.

Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Beşiktaş'ta üst üste yaşanan sakatlıklar soru işaretlerini beraberinde getirdi. Süper lig'in sakat ve cezalı oyuncu listelerini bulabileceğiniz bu. Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor.

Beşiktaşta sakatlık kabusu devam ediyor pjanic, oğuzhan, atiba. Besiktas Ta Sakatlar Ve Eksikler Listesi Galatasaray Macinda Kimler Yok Son Tv
Besiktas Ta Sakatlar Ve Eksikler Listesi Galatasaray Macinda Kimler Yok Son Tv from 149572216.v2.pressablecdn.com
Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u . A takım seviyesinde 25 oyuncusu bulunan beşiktaş, 2'nci haftadan. Beşiktaşta sakatlık kabusu devam ediyor pjanic, oğuzhan, atiba. Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Süper lig'in sakat ve cezalı oyuncu listelerini bulabileceğiniz bu. Beşiktaş'ta üst üste yaşanan sakatlıklar soru işaretlerini beraberinde getirdi. Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi. Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor.

Beşiktaşta sakatlık kabusu devam ediyor pjanic, oğuzhan, atiba.

Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar . Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi. Beşiktaş'ta üst üste yaşanan sakatlıklar soru işaretlerini beraberinde getirdi. Süper lig'in sakat ve cezalı oyuncu listelerini bulabileceğiniz bu. Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, . Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u . Süper lig'de 20 takımın sakat cezalı ve sarı kart sınırında tüm . A takım seviyesinde 25 oyuncusu bulunan beşiktaş, 2'nci haftadan. Oldukça eksik bir kadroyla antalyaspor deplasmanına giden beşiktaş'ta sakatlık krizi sürüyor. Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Beşiktaş'ta cuma günü karşılaşacağı altay maçı öncesinde sakatlık . Beşiktaşta sakatlık kabusu devam ediyor pjanic, oğuzhan, atiba.

Beşiktaşta sakatlık kabusu devam ediyor pjanic, oğuzhan, atiba. Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . A takım seviyesinde 25 oyuncusu bulunan beşiktaş, 2'nci haftadan. Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar . Beşiktaş'ta üst üste yaşanan sakatlıklar soru işaretlerini beraberinde getirdi.

Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi. H2hbh8wo4mn6om
H2hbh8wo4mn6om from i.sozcu.com.tr
Oldukça eksik bir kadroyla antalyaspor deplasmanına giden beşiktaş'ta sakatlık krizi sürüyor. A takım seviyesinde 25 oyuncusu bulunan beşiktaş, 2'nci haftadan. Süper lig'in sakat ve cezalı oyuncu listelerini bulabileceğiniz bu. Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar . Beşiktaş'ta cuma günü karşılaşacağı altay maçı öncesinde sakatlık . Beşiktaş'ta üst üste yaşanan sakatlıklar soru işaretlerini beraberinde getirdi. Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı .

Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi.

Beşiktaşta sakatlık kabusu devam ediyor pjanic, oğuzhan, atiba. A takım seviyesinde 25 oyuncusu bulunan beşiktaş, 2'nci haftadan. Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Süper lig'de 20 takımın sakat cezalı ve sarı kart sınırında tüm . Oldukça eksik bir kadroyla antalyaspor deplasmanına giden beşiktaş'ta sakatlık krizi sürüyor. Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi. Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, . Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u . Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar . Beşiktaş'ta üst üste yaşanan sakatlıklar soru işaretlerini beraberinde getirdi. Beşiktaş'ta cuma günü karşılaşacağı altay maçı öncesinde sakatlık . Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi.

Beşiktaş Sakatlar / Eannoamut2fy M : Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi.. Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi. Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, . Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi. Özellikle galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş ve trabzonspor gibi geniş bir taraftar . Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u .